PSO-IT: Voor uw Systeembeheer/Netwerkbeheer
 
Nieuwsberichten
 
Website Appartement-Tauplitz Online

Geplaatst door: Ivan   Op: 14-11-04

Sinds vandaag staat er weer een nieuwe website online ontwikkeld door PSO-IT.
Via deze website wordt het mogelijk om online een appartement te verhuren. Ook zit er een boekings-overzicht in. Deze kan door de eigenaar zelf onderhouden worden d.m.v. een invoerformulier in een met wachtwoord en gebruikersnaam beveiligd gedeelte.
Klik op de afbeelding om de website zelf te bekijken.Reacties(0)
Ontwerp en Realisatie CMS voor SDS Ommen B.V.

Geplaatst door: Ivan   Op: 06-09-04

PSO-IT is momenteel druk met het ontwikkelen van een CMS (Content Managemant Systeem) voor SDS Ommen B.V. Dit systeem bestaat uit een afgesloten Intranet waar het eigen personeel met weinig kennis van HTML drie websites kan onderhouden. Binnen dit intranet is er de mogelijkheid om pagina's aan te maken waar men tekst en informatie kan plaatsen in combinatie met een fotoalbum en een uitgebreide produktlijst. Ook is het mogelijk om PDF en bestanden bij de produkten te publiceren. Verder bevat dit intranet verschillende modules:

Nieuwssysteem
Usermanager
Produktbeheer
Pagemanager
Statistieken
Email
Webbased externbureaublad
Vrije dagen

Met de vrijedagen is het mogelijk voor personeel om via het web en met email-koppeling vrij te vragen en hier overzichten van af te drukken.
Ook is er binnen dit CMS rekening gehouden met de zoekmachines zoals Google en Yahoo en Ilse. Er zijn vele webdesign bedrijven die mooie sites maken maar die geen rekening houden met de zoekmachines. Dit CMS is ontwikkeld volgens SEO (Search Engine Optimalisation) . Deze zal automatisch zeer hoog scoren binnen de zoekmachines en dit zult u dan ook zeker terug zien in de bezoekersaantallen. Hieronder ziet u een overzicht van de in ontwikkeling zijnde sites.

Het Intranet:


WWW.Schuttedak.nl:


www.sds.ommen.net:


www.polyline.nl:Reacties(0)
Project IJspeert Holding online

Geplaatst door: Ivan   Op: 04.29.04

Ontwerp en realisatie website IJspeert Holding BV afgerond. Zie de link IJspeert voor een algemene indrukReacties(0)
Nieuwe website PSO-IT

Geplaatst door: Ivan   Op: 05-03-04

Sinds vandaag staat onze eigen site online. Deze is momenteel nog erg kaal. Hier zal echter in de loop van de komende weken nog veel aan veranderen.

Reacties(8)
Bekijk Archief
Appartement Tauplitz netwerkbeheer systeembeheer webdesign bedrijven netwerkbeheer systeembeheer Intranet/extranet Dynamisch webdesign monitoring netwerk e-commerce Contracten netwerk remotecontrol netwerkbeheer systeembeheer onderwijs netwerkbeheer systeembeheer bedrijven Nieuws Contact west5