Systeembeheer voor Bedrijven
 

Netwerk advies & installatie
PSO-IT heeft specialisten om u te adviseren over de aanleg van uw bedrijfsnetwerk. We hebben ervaring met grote netwerken waar gebruik gemaakt wordt van verschillende servers, zoals fileservers, mailservers webservers , terminalservers en dergelijke. Ook hebben wij alles in 1 servers geplaatst voor de middelgrote/ kleinere netwerken.
Bij PSO-IT hoeft het niet alleen bij een advies te blijven. Onze specialisten kunnen ook uw bedrijfsnetwerk voor u installeren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om gecompliceerde storingen op te lossen. U kunt ons hiervoor inhuren op uurbasis maar wij bieden ook verschillende contracten.

Heeft u behoefte aan een internet verbinding op uw zaak, of wilt u alleen e-mail beschikbaar stellen aan uw medewerkers, dan kan PSO-IT die zorg voor u uit handen nemen. Inventarisatie van behoeften en mogelijkheden, advies, installatie tot en met de configuratie van een firewall voor zeer veilig internet gebruik, PSO-IT kan het hele traject, of gedeelten daarvan, voor u verzorgen denk in dit geval aan bijvoorbeeld de volgende diensten.

E-mail op de werkplek
Uw server dient onder andere als mailserver. Deze zorgt ervoor dat iedere gebruiker van het netwerk zijn eigen e-mail adres heeft. Tevens wordt er op elk werkstation een programma geïnstalleerd zodat op elke werkplek de mogelijkheid is om te mailen en u er bijtijds op geattendeerd wordt dat er nieuwe mail is. De mailserver bevat ook diverse mogelijkheden als het automatisch genereren van berichten, het aanmaken van een centrale postbus en het automatisch doorsturen van berichten.

Centraal agendabeheer
Iedere gebruiker heeft zijn eigen agenda waar u afspraken kunt plaatsen die alleen voor uzelf te zien zijn, of ook zichtbaar zijn voor andere gebruikers. Ook is het mogelijk om andere gebruikers de rechten te geven om uw agenda bij te werken. Zo kunt u eenvoudig en overzichtelijk plannen.

Fileopslag- & gebruikersverificatie
Wij verzorgen de centrale opslagplaats voor documenten en netwerkprogrammatuur. Er is een behoorlijke opslagruimte aanwezig die uw server ideaal maakt voor het opslaan van bestanden. De server functioneert verder als aanmeldserver die de beveiliging regelt, automatisch printers kan koppelen, iedere individuele gebruiker specifieke rechten en bureaubladen kan geven en bijvoorbeeld een home-directory aanmaakt voor iedere gebruiker.

Router & Firewall
Wij kunnen ook uw router configureren. De router zorgt ervoor dat op ieder netwerkstation een internetmogelijkheid aanwezig is en dat er een vaste verbinding is tussen uw server en ons controle-systeem. De router is uitgerust met een gedegen Firewall. Deze zorgt ervoor dat er geen ongewenst verkeer en/of toegang van en naar uw server is. Hiervoor worden alle poorten waarover communicatie mogelijk is, behalve de hoognodige, gesloten.

E-mail virusscanner
Was het vroeger nog nodig om een met virus besmet e-mailtje te openen voordat infectie plaatsvond, tegenwoordig is het binnenhalen vaak al voldoende. Wij rusten uw mailserver uit met een virusscanner die alle mail bij binnenkomst al controleert op en beveiligt tegen virussen.

Fax mogelijkheid
Voor iedere medewerker is het mogelijk om faxen te versturen vanaf hun werkplek. Men kan faxen vanuit bijvoorbeeld MS Word, maar ook vanuit een e-mail programma. De mail wordt dan automatisch omgezet naar faxformaat. Als een fax retour komt, wordt deze automatisch omgezet in een e-mail. Deze fax mogelijkheid is ook handig voor het versturen van een fax-mailing.

Webserver
Host nu uw eigen website. Omdat u een constante verbinding heeft via bijvoorbeeld ADSL, bent u ook in de gelegenheid om uw eigen website online te zetten. Dit kunt u gebruiken als constante up-to-date bron van informatie voor uw klantenkring of geïnteresseerden. Ook is het zo voor uw klanten of medewerkers mogelijk bestanden en documenten te downloaden zodat zij deze thuis kunnen gebruiken. Uiteraard kunnen wij de zorg voor het onderhoud en de configuratie op ons nemen.

Waarom zou u voor PSO-IT kiezen?
PSO-IT een gespecialiseerd bedrijf, waar kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een unieke persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunt u rekenen op een optimale prijs/kwaliteit verhouding van onze dienstverlening en treft u in PSO-IT een aangename zakelijke partner.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u ons direct inhuren, stuurt u dan een e-mail naar [email protected]

 
Appartement Tauplitz netwerkbeheer systeembeheer webdesign bedrijven netwerkbeheer systeembeheer Intranet/extranet Dynamisch webdesign monitoring netwerk e-commerce Contracten netwerk remotecontrol netwerkbeheer systeembeheer onderwijs netwerkbeheer systeembeheer bedrijven Nieuws Contact west5